Interior Only
Foto impressie van Interior Only.

Auto Interieur Reinigen!

U kent het gezegde; het is de binnenkant die telt. Dus ook al ziet uw auto er van de buitenkant nog zo glanzend uit, u en uw passagiers zitten toch echt IN de auto.
Stoort u zich ook al tijden aan die vervelende vlekken, heeft u last van een vervelende luchtjes of hangt er nog steeds een rookgeur van de vorige eigenaar?
Dan is het tijd voor een intensieve dieptereiniging.
Maar u weet ook dat het schoonmaken van het interieur een hoop gedoe is, en te veel van uw tijd in beslag neemt. Dan gooit u dat toch gewoon over onze schutting?
Wij staan voor u klaar. Tijdens deze wasbeurt nemen we de binnenkant van uw auto grondig onder handen en slaan geen enkele plek over.
Wij reinigen de bekleding en verwijderen alle soorten vervelende geurtjes van muffe luchtjes tot rookgeur.
Sterker nog, wij zorgen ervoor dat zelfs die onbekende geuren die er al lang hangen, verdwijnen!

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.

Veiligheidsgordels zijn een bron van bacteriën, wist u dat? Zeker als u vaak bijrijders heeft, is het schoonmaken van veiligheidsgordels aan te raden.

Wij gebruiken hete stoom om ze grondig te reinigen en ze weer op te frissen. U en uw passagiers kunt ze weer met een gerust hart gebruiken.

Onze aanpak begint met een grondige stoomreiniging. Hierbij ligt de nadruk eerst op het verwijderen van lichte vlekken, terwijl we tegelijkertijd alle bacteriële verontreinigingen uit uw autostoelen halen.

De kracht van onze stoomreiniger, die een maximale temperatuur van 180 graden Celsius bereikt, maakt het mogelijk om zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken met precisie te behandelen.

Indien nodig pakken we daarna hardnekkige vlekken aan door uw autostoelen uitgebreid te shamporellen met een speciale shampoo formule. Vervolgens gebruiken we een krachtige extractierreiniger om het vuil dat tot diep in de vezels van uw stoelbekleding is doorgedrongen effectief te verwijderen.

BELANGRIJK:
Na deze behandeling kan het afhankelijk van de weersomstandigheden tot 36 uur duren voordat stoelen en banken volledig zijn opgedroogd. Als u uw auto snel weer nodig hebt, stem dan het shamporellen zorgvuldig af met onze detailer.

Wij reinigen uw vuile hemelbekleding en verwijderen alle vlekken door een combinatie te gebruiken van stoom en een vlekverwijderaar. Uw hemeldak zal weer stralen!
Er gaat niks boven lederen bekleding, het is een chique uitstraling en biedt net wat extra comfort. Het gaat jarenlang mee en kan een absolute een eye catcher zijn. Máár dan moet het wel de juiste verzorging krijgen. En dat doen wij graag voor u. We brengen handmatig een speciale conditioner aan, die met vitamine E een superieure voeding geeft aan het leer. Ook heeft het een UV-bescherming dat vroegtijdige veroudering en vervagen door de zon voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw lederen bekleding langdurig beschermd blijft tegen vuil, water, stof andere schadelijke invloeden. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van schone, lederen bekleding.
Wij kunnen uw interieur er weer als nieuw uit laten zien en barsten, verkleuring en vervaging voorkomen door een UV-bescherming aan te brengen. Alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. vallen onder deze behandeling. Het is een stofafstotende en diep voedende laag die kunststof onderdelen een satijnachtige glans geeft.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

Maakt u zich geen zorgen over lastige vlekken, zandkorrels, vervelende geuren of ander vuil. Dat doen wij wel.
Bij TheWashCrew letten we op alle details. En dat ziet u: van de brillenhouder tot aan de voetenmat en van een verstopt zijvakje tot het dashboard.
En die geurtjes? Die hebben plaatsgemaakt voor een heerlijk fris ruikende auto.
Laat het interieur van uw auto maar ons over!

Selecteer Autotype:

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd​

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.
Scroll naar boven