Interior Only

79,00 incl. BTW

Auto Interieur Reinigen!

U kent het gezegde; het is de binnenkant die telt. Dus ook al ziet uw auto er van de buitenkant nog zo glanzend uit, u en uw passagiers zitten toch echt IN de auto.
Stoort u zich ook al tijden aan die vervelende vlekken, heeft u last van een vervelende luchtjes of hangt er nog steeds een rookgeur van de vorige eigenaar?
Dan is het tijd voor een intensieve dieptereiniging.
Maar u weet ook dat het schoonmaken van het interieur een hoop gedoe is, en te veel van uw tijd in beslag neemt. Dan gooit u dat toch gewoon over onze schutting?
Wij staan voor u klaar. Tijdens deze wasbeurt nemen we de binnenkant van uw auto grondig onder handen en slaan geen enkele plek over.
Wij reinigen de bekleding en verwijderen alle soorten vervelende geurtjes van muffe luchtjes tot rookgeur.
Sterker nog, wij zorgen ervoor dat zelfs die onbekende geuren die er al lang hangen, verdwijnen!
Let op: heeft u last van braaksel- of rookgeur? Dan lossen wij dat graag voor u op.
We hebben hier speciale middelen voor nodig, die niet standaard in dit programma zitten.
Daarom raden we u aan dit als een extra optie bij te boeken.

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.

Veiligheidsgordels zijn een bron van bacteriën, wist u dat? Zeker als u vaak bijrijders heeft, is het schoonmaken van veiligheidsgordels aan te raden.

Wij gebruiken hete stoom om ze grondig te reinigen en ze weer op te frissen. U en uw passagiers kunt ze weer met een gerust hart gebruiken.

Vlekken en verborgen vuil zijn verleden tijd na onze dieptereiniging van stoelen en banken! Wij reinigen en desinfecteren uw stoelen standaard met stoom. Deze methode is zeer efficiënt en geeft een fris resultaat.

Wij geven hier de voorkeur aan, omdat we zelfs moeilijk bereikbare plekken kunnen poetsen met een hitte van maximaal 180 graden Celsius.

Het reinigen met stoom is snel en veilig; binnen een half uur is uw auto schoon en droog.

Let wel op: zwaar bevuilde stoelen en banken kunnen we niet schoonmaken met stoom. In dat geval raden we aan om te kiezen voor shamporellen.

Hierbij stomen we uw interieur, maar maken we de stoelen ook nog schoon met een extractiereiniger en een speciale shampoo voor bekleding.

Het kan dan 36 uur duren voor stoelen en banken droog zijn.

Wij reinigen uw vuile hemelbekleding en verwijderen alle vlekken door een combinatie te gebruiken van stoom en een vlekverwijderaar. Uw hemeldak zal weer stralen!
Er gaat niks boven lederen bekleding, het is een chique uitstraling en biedt net wat extra comfort. Het gaat jarenlang mee en kan een absolute een eye catcher zijn. Máár dan moet het wel de juiste verzorging krijgen. En dat doen wij graag voor u. We brengen handmatig een speciale conditioner aan, die met vitamine E een superieure voeding geeft aan het leer. Ook heeft het een UV-bescherming dat vroegtijdige veroudering en vervagen door de zon voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw lederen bekleding langdurig beschermd blijft tegen vuil, water, stof andere schadelijke invloeden. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van schone, lederen bekleding.
Wij kunnen uw interieur er weer als nieuw uit laten zien en barsten, verkleuring en vervaging voorkomen door een UV-bescherming aan te brengen. Alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. vallen onder deze behandeling. Het is een stofafstotende en diep voedende laag die kunststof onderdelen een satijnachtige glans geeft.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

Maakt u zich geen zorgen over lastige vlekken, zandkorrels, vervelende geuren of ander vuil. Dat doen wij wel.
Bij TheWashCrew letten we op alle details. En dat ziet u: van de brillenhouder tot aan de voetenmat en van een verstopt zijvakje tot het dashboard.
En die geurtjes? Die hebben plaatsgemaakt voor een heerlijk fris ruikende auto.
Laat het interieur van uw auto maar ons over!

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.

Scroll naar boven