Clean N' Shiny
Foto impressie van Clean N' Shiny.

Uw Auto Laten Poetsen en Diep Reinigen!

Speciaal voor de échte autoliefhebbers!
Heeft u een oldtimer die weer moet stralen zoals hij vroeger deed, wilt u uw tweedehandse auto eens echt laten blinken of bent u ‘gewoon’ weer toe aan die originele showroomlook?
Dan kiest u voor Clean & Shiny.
Hoe goed u de auto ook wast, er blijft altijd wat vuil achter vast aan de lak. Maar met kleien lossen we dat op.
Autoklei is gemaakt van petroleumhars en verwijdert écht al het hardnekkige, vastzittende vuil waardoor uw lak weer glimmend en spiegelglad wordt.
Zelfs wassen en waxen hebben niet zo’n geweldig resultaat als een kleibehandeling.
Het is de combinatie van een grondige wasbeurt, het kleien en het handmatig waxen die een ongekend resultaat opleveren.
Probeer dus Clean & Shiny, waarbij we uw auto een intensieve kleibehandeling geven.
Het is een absolute aanrader om uw auto weer in een prachtige staat te krijgen.
Clean & Shiny is onze vipbehandeling waarbij we de complete auto intensief reinigen.
We diepreinigen met stoom en indien nodig pakken we daarna hardnekkige vlekken aan door uw autostoelen uitgebreid te shamporellen met een speciale shampoo formule.
We brengen UV-beschermers aan op alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. en een hoge kwaliteit waxlaag met een beschermende functie op uw autolak.
Deze wax brengen we handmatig aan, waarbij we elk oppervlak goed kunnen behandelen.
Lederen stoelen behandelen we met een speciale conditioner.
Clean & Shiny is een eersteklas wasbeurt voor iedereen die van verzorgde en glanzende auto’s houdt.

Exterieur:

Wielen zijn natuurlijk veel meer dan alleen het onderstel van uw auto. We kunnen het gerust een statement noemen die uw auto compleet maakt. Wij zorgen ervoor dat ze weer blinken.

Met stoomreiniging verwijderen we hardnekkig vuil, roet en remstof. Ook gebruiken we verschillende borstels om bij de kleinste hoekjes te komen.

Het resultaat: prachtig schone en glanzende wielen die gezien mogen worden.

Hardnekkige vlekken verwijderen vraagt om expertise. U wil graag een vlekvrije auto, maar u wil ook zeker weten dat er geen krassen of krulsporen achterblijven door het schoonmaakproces.

Daarom passen wij een stoomtechniek toe. Stoomreiniging is een veilige methode om hardnekkige vlekken als insecten, teer, straatvuil of vogelpoep te verwijderen van lak, chroom en glas.

Uw auto krijgt de zorg die het verdient: we gebruiken topkwaliteit waterless spray- en poetsreiniger voor het beste resultaat.

Deze spray poetsreiniger weekt het vuil los, waardoor we het daarna makkelijk kunnen afvegen, zonder uw auto te krassen.

Het is een milieuvriendelijke manier om uw lak weer schoon te krijgen. net zo schoon als met een hogedrukreiniger. Bovendien biedt deze poetsreiniger ook een beschermende verzegeling. Na het verwijderen van het vuil, poetsen we uw auto nogmaals handmatig voor een hoogglans en een diepe warme kleur.

We besteden extra aandacht aan kleine, verstopte plekken en openingen in de auto. Juist de plekken die vaak overgeslagen worden – zoals deurranden en kofferbak afdichtingen – zijn belangrijk om goed te verzorgen.

Onze professionele reinigers borstelen deze oppervlakten met onze speciale spray- en poetsreiniger voor een schone, veilige en beschermende laag.

Wij reinigen de brandstofklep met stoom intensief zodat uw handen niet meer vies worden als u gaat tanken.

Een motor echt goed reinigen, is moeilijker dan het klinkt. Dus maakt u zich daar vooral geen zorgen over, dat doen wij wel. We reinigen de motor op een effectieve en veilige manier en gebruiken stoomtechniek voor onder andere de meest moeilijk bereikbare plekken. Dit is veilig voor alle fittingen en slangen, dus we kunnen garanderen dat deze niet aangetast worden.

Ook gebruiken we een conditioner die niet alleen zorgt voor een mooie aanblik, het biedt ook bescherming voor plastic, rubber en slangen. Deze behandeling laat alles onder kap er weer als nieuw uitzien. En geloof ons; daar wordt u heel blij van.

We gaan tot het uiterste voor sprankelende en vlekkeloos schone ramen. We verwijderen insectenresten, boomsappen, vuil, nicotine aanslag en vogelpoep. Dat doen we door uw ruiten en spiegels volledig te stoomreinigen. Door de hitte van stoom kunnen bacteriën niet anders dan dood gaan en vuil wordt volledig losgeweekt. Vervolgens gaan we verder met professionele glasreinigers en zemen we elk vuiltje compleet weg.

Nadat wij uw ramen gereinigd hebben, blijven ze langer helder zodat u langer kunt genieten van uw ritjes.

De uitlaat wordt met stoom grondig gereinigd. We verwijderen roestige plekjes en maken deze weer prachtig glimmend dankzij een chroombehandeling.

Een kleibehandeling is dé oplossing om uw auto er weer uit te laten zien als nieuw. Hoe goed u de auto ook wast, met shampoo, een spons of een doek, er blijft altijd wat vuil achter. Sterker nog, het zit vast in of aan de lak.

Maar met kleien lossen we dat op.

Autoklei is gemaakt van petroleumhars en verwijdert écht al het hardnekkige, vastzittende vuil. Zie het als een dieptereiniging van uw auto.
Wanneer we kleien, gaan we handmatig met een blok autoklei over uw wagen heen.

Dit verwijdert onzuiverheden en vastzittend vuil als teer, insecten en roest dat u normaal met wassen niet kwijtraakt.

Wat er overblijft is een auto met een spiegelglad lakwerk.

Gegarandeerd een stralend effect!

Zeg maar dag tegen mossige rubbers! We gebruiken een duurzame coating om velgen, wielen en rubbers weer als nieuw te laten glanzen.

Onze dressing biedt UV-bescherming en voorkomt uitdrogen, barsten en vervaging. Het geeft een mooie, diepe, langdurige zwarte glans die gezien mag worden.

We gebruiken deze dressing ook voor rubberen deur- en raamafdichtingen waardoor ze zacht en soepel worden en zodat barsten en breken niet snel meer optreden.

Waxen is een fantastische manier om uw auto weer te laten glanzen, waterafstotend te maken en te beschermen tegen invloeden. We gebruiken een premium wax die we handmatig aanbrengen.

Het grote voordeel van met de hand werken, is het feit dat we elke plek van de auto evenveel aandacht kunnen geven.

En daar kunt u niet omheen: een glimmende auto, met een beschermende laag die tot wel drie maanden blijft zitten.

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.

Veiligheidsgordels zijn een bron van bacteriën, wist u dat? Zeker als u vaak bijrijders heeft, is het schoonmaken van veiligheidsgordels aan te raden.

Wij gebruiken hete stoom om ze grondig te reinigen en ze weer op te frissen. U en uw passagiers kunt ze weer met een gerust hart gebruiken.

Onze aanpak begint met een grondige stoomreiniging. Hierbij ligt de nadruk eerst op het verwijderen van lichte vlekken, terwijl we tegelijkertijd alle bacteriële verontreinigingen uit uw autostoelen halen.

De kracht van onze stoomreiniger, die een maximale temperatuur van 180 graden Celsius bereikt, maakt het mogelijk om zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken met precisie te behandelen.

Indien nodig pakken we daarna hardnekkige vlekken aan door uw autostoelen uitgebreid te shamporellen met een speciale shampoo formule. Vervolgens gebruiken we een krachtige extractierreiniger om het vuil dat tot diep in de vezels van uw stoelbekleding is doorgedrongen effectief te verwijderen.

BELANGRIJK:
Na deze behandeling kan het afhankelijk van de weersomstandigheden tot 36 uur duren voordat stoelen en banken volledig zijn opgedroogd. Als u uw auto snel weer nodig hebt, stem dan het shamporellen zorgvuldig af met onze detailer.

Wij reinigen uw vuile hemelbekleding en verwijderen alle vlekken door een combinatie te gebruiken van stoom en een vlekverwijderaar. Uw hemeldak zal weer stralen!
Er gaat niks boven lederen bekleding, het is een chique uitstraling en biedt net wat extra comfort. Het gaat jarenlang mee en kan een absolute een eye catcher zijn. Máár dan moet het wel de juiste verzorging krijgen. En dat doen wij graag voor u. We brengen handmatig een speciale conditioner aan, die met vitamine E een superieure voeding geeft aan het leer. Ook heeft het een UV-bescherming dat vroegtijdige veroudering en vervagen door de zon voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw lederen bekleding langdurig beschermd blijft tegen vuil, water, stof andere schadelijke invloeden. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van schone, lederen bekleding.
Wij kunnen uw interieur er weer als nieuw uit laten zien en barsten, verkleuring en vervaging voorkomen door een UV-bescherming aan te brengen. Alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. vallen onder deze behandeling. Het is een stofafstotende en diep voedende laag die kunststof onderdelen een satijnachtige glans geeft.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

Is het tijd voor de grote schoonmaak en wilt u uw auto weer in de originele staat zien?
Dan komen wij graag bij u langs voor Clean & Shiny. Tijdens deze intensieve wasbeurt verwijderen we alle zichtbare én onzichtbare onzuiverheden en krijgt de auto een handmatige waxbehandeling.
Alsof hij zo uit de fabriek gerold is!

Selecteer Autotype:

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd​

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.
Scroll naar boven