Exterior + Polishing
Foto impressie van Exterior + Polishing.

Uw Auto Laten Polijsten op Locatie!​

U heeft alles al geprobeerd, maar niks werkt. Inmiddels weet u ook niet meer wat u kunt doen om die krasjes weg te krijgen, zonder uw auto opnieuw te laten spuiten.
Maar u wil er wel vanaf!
Wij hebben de perfecte oplossing door een behandelcombinatie te maken: lichte krassen kunnen wij verhelpen met ons programma Exterior & Polishing.
De lak van een auto verliest na loop van tijd z’n glans. Ontzettend zonde, want het voertuig waar u eerst zo trots op was, staat er nu een beetje verloren bij.
Hoe fijn zou het zijn als uw auto er weer als nieuw uit kan zien? En hoe fijn is het, dat wij daarvoor kunnen zorgen?
Dat doen we met deze uitwendige wasbeurt met polijstbehandeling.
Het is een volledige behandeling waarbij we de auto uitgebreid wassen, kleien en polijsten.
Uiteraard start de behandeling met een intensieve wasbeurt.
Vervolgens gaan we de auto ‘kleien’ waarbij we zelfs de meest kleine vuildeeltjes kunnen verwijderen. Dit is de eerste stap naar een glanzende lak.
Daarna gaan we de auto polijsten.
We sluiten af een uitgebreide waxbehandeling.
Het is onze missie om uw auto weer perfect voor de dag te laten komen.

Exterieur:

Wielen zijn natuurlijk veel meer dan alleen het onderstel van uw auto. We kunnen het gerust een statement noemen die uw auto compleet maakt. Wij zorgen ervoor dat ze weer blinken.

Met stoomreiniging verwijderen we hardnekkig vuil, roet en remstof. Ook gebruiken we verschillende borstels om bij de kleinste hoekjes te komen.

Het resultaat: prachtig schone en glanzende wielen die gezien mogen worden.

Hardnekkige vlekken verwijderen vraagt om expertise. U wil graag een vlekvrije auto, maar u wil ook zeker weten dat er geen krassen of krulsporen achterblijven door het schoonmaakproces.

Daarom passen wij een stoomtechniek toe. Stoomreiniging is een veilige methode om hardnekkige vlekken als insecten, teer, straatvuil of vogelpoep te verwijderen van lak, chroom en glas.

Uw auto krijgt de zorg die het verdient: we gebruiken topkwaliteit waterless spray- en poetsreiniger voor het beste resultaat.

Deze spray poetsreiniger weekt het vuil los, waardoor we het daarna makkelijk kunnen afvegen, zonder uw auto te krassen.

Het is een milieuvriendelijke manier om uw lak weer schoon te krijgen. net zo schoon als met een hogedrukreiniger. Bovendien biedt deze poetsreiniger ook een beschermende verzegeling. Na het verwijderen van het vuil, poetsen we uw auto nogmaals handmatig voor een hoogglans en een diepe warme kleur.

We besteden extra aandacht aan kleine, verstopte plekken en openingen in de auto. Juist de plekken die vaak overgeslagen worden – zoals deurranden en kofferbak afdichtingen – zijn belangrijk om goed te verzorgen.

Onze professionele reinigers borstelen deze oppervlakten met onze speciale spray- en poetsreiniger voor een schone, veilige en beschermende laag.

Wij reinigen de brandstofklep met stoom intensief zodat uw handen niet meer vies worden als u gaat tanken.

Een motor echt goed reinigen, is moeilijker dan het klinkt. Dus maakt u zich daar vooral geen zorgen over, dat doen wij wel. We reinigen de motor op een effectieve en veilige manier en gebruiken stoomtechniek voor onder andere de meest moeilijk bereikbare plekken. Dit is veilig voor alle fittingen en slangen, dus we kunnen garanderen dat deze niet aangetast worden.

Ook gebruiken we een conditioner die niet alleen zorgt voor een mooie aanblik, het biedt ook bescherming voor plastic, rubber en slangen. Deze behandeling laat alles onder kap er weer als nieuw uitzien. En geloof ons; daar wordt u heel blij van.

We gaan tot het uiterste voor sprankelende en vlekkeloos schone ramen. We verwijderen insectenresten, boomsappen, vuil, nicotine aanslag en vogelpoep. Dat doen we door uw ruiten en spiegels volledig te stoomreinigen. Door de hitte van stoom kunnen bacteriën niet anders dan dood gaan en vuil wordt volledig losgeweekt. Vervolgens gaan we verder met professionele glasreinigers en zemen we elk vuiltje compleet weg.

Nadat wij uw ramen gereinigd hebben, blijven ze langer helder zodat u langer kunt genieten van uw ritjes.

De uitlaat wordt met stoom grondig gereinigd. We verwijderen roestige plekjes en maken deze weer prachtig glimmend dankzij een chroombehandeling.

Een kleibehandeling is dé oplossing om uw auto er weer uit te laten zien als nieuw. Hoe goed u de auto ook wast, met shampoo, een spons of een doek, er blijft altijd wat vuil achter. Sterker nog, het zit vast in of aan de lak.

Maar met kleien lossen we dat op.

Autoklei is gemaakt van petroleumhars en verwijdert écht al het hardnekkige, vastzittende vuil. Zie het als een dieptereiniging van uw auto.
Wanneer we kleien, gaan we handmatig met een blok autoklei over uw wagen heen.

Dit verwijdert onzuiverheden en vastzittend vuil als teer, insecten en roest dat u normaal met wassen niet kwijtraakt.

Wat er overblijft is een auto met een spiegelglad lakwerk.

Gegarandeerd een stralend effect!

Wij raden aan om alleen uw auto te polijsten, als er echt geen andere oplossing meer is.

Met polijsten verdwijnt de doffe kleur én kunnen we lichte tot medium lakdefecten oplossen. Het resultaat is een hoogglans finish die uw auto weer laat stralen.

Wij gebruiken het product Rupes UNO Protect: een all-in-one compound, polish en bescherming.

Hou er rekening mee dat polijsten niet altijd de oplossing is om uw auto te laten glimmen.

Polijsten is in feite niks anders dan het verwijderen van een dun laagje van de bovenste autolak. Er komt dan een nieuwe frisse laag tevoorschijn.

Zeg maar dag tegen mossige rubbers! We gebruiken een duurzame coating om velgen, wielen en rubbers weer als nieuw te laten glanzen.

Onze dressing biedt UV-bescherming en voorkomt uitdrogen, barsten en vervaging. Het geeft een mooie, diepe, langdurige zwarte glans die gezien mag worden.

We gebruiken deze dressing ook voor rubberen deur- en raamafdichtingen waardoor ze zacht en soepel worden en zodat barsten en breken niet snel meer optreden.

Waxen is een fantastische manier om uw auto weer te laten glanzen, waterafstotend te maken en te beschermen tegen invloeden. We gebruiken een premium wax die we handmatig aanbrengen.

Het grote voordeel van met de hand werken, is het feit dat we elke plek van de auto evenveel aandacht kunnen geven.

En daar kunt u niet omheen: een glimmende auto, met een beschermende laag die tot wel drie maanden blijft zitten.

Krijgt u de glans van uw auto maar niet terug?
Dan kiest u voor deze opfrisbeurt. Met dit programma krijgt uw auto een extreme behandeling van wassen, kleien en polijsten waardoor de lak weer optimaal gaat glanzen.
Het resultaat mag er wezen: een auto die extreem blinkt. Hij ziet eruit alsof u hem net uit de catalogus heeft besteld!

Selecteer Autotype:

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd​

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.
Scroll naar boven