Smart Clean
Foto impressie van Smart Clean.

Uw Auto Laten Reinigen op Locatie?

Uw auto is niet zwaar verontreinigd aan de binnenkant, maar een opfrisbeurt aan de buitenkant zou ook niet misstaan.
Met andere woorden: u wil dat uw auto er weer perfect uitziet. In dat geval is Smart Clean iets voor u.
We noemen dit onze standaard wasbeurt, maar eigenlijk is hier helemaal niks standaards aan.
Het is een krasvrije behandeling waarbij we de kleinste details aanpakken.
We verwijderen handmatig insecten en teer met een speciaal product. Wij lopen elk stukje van uw auto na met speciale borstels en kwasten. Uiteraard zitten daar ook de moeilijk bereikbare plekken tussen.
Als wij klaar zijn met dit programma, krijgt u een smetteloze auto terug.
Het is dus geen gewone wasbeurt, maar wel een waterloze reiniging waarbij we elk onderdeel – zowel interieur als exterieur – grondig aanpakken.
Smart Clean is een complete wasbeurt met wielreiniging, schoonmaak van airconditioning en het stofzuigen en reinigen van de binnenkant.
En dat allemaal bij u op locatie.

Exterieur:

Wielen zijn natuurlijk veel meer dan alleen het onderstel van uw auto. We kunnen het gerust een statement noemen die uw auto compleet maakt. Wij zorgen ervoor dat ze weer blinken.

Met stoomreiniging verwijderen we hardnekkig vuil, roet en remstof. Ook gebruiken we verschillende borstels om bij de kleinste hoekjes te komen.

Het resultaat: prachtig schone en glanzende wielen die gezien mogen worden.

Hardnekkige vlekken verwijderen vraagt om expertise. U wil graag een vlekvrije auto, maar u wil ook zeker weten dat er geen krassen of krulsporen achterblijven door het schoonmaakproces.

Daarom passen wij een stoomtechniek toe. Stoomreiniging is een veilige methode om hardnekkige vlekken als insecten, teer, straatvuil of vogelpoep te verwijderen van lak, chroom en glas.

Uw auto krijgt de zorg die het verdient: we gebruiken topkwaliteit waterless spray- en poetsreiniger voor het beste resultaat.

Deze spray poetsreiniger weekt het vuil los, waardoor we het daarna makkelijk kunnen afvegen, zonder uw auto te krassen.

Het is een milieuvriendelijke manier om uw lak weer schoon te krijgen. net zo schoon als met een hogedrukreiniger. Bovendien biedt deze poetsreiniger ook een beschermende verzegeling. Na het verwijderen van het vuil, poetsen we uw auto nogmaals handmatig voor een hoogglans en een diepe warme kleur.

We besteden extra aandacht aan kleine, verstopte plekken en openingen in de auto. Juist de plekken die vaak overgeslagen worden – zoals deurranden en kofferbak afdichtingen – zijn belangrijk om goed te verzorgen.

Onze professionele reinigers borstelen deze oppervlakten met onze speciale spray- en poetsreiniger voor een schone, veilige en beschermende laag.

We gaan tot het uiterste voor sprankelende en vlekkeloos schone ramen. We verwijderen insectenresten, boomsappen, vuil, nicotine aanslag en vogelpoep. Dat doen we door uw ruiten en spiegels volledig te stoomreinigen. Door de hitte van stoom kunnen bacteriën niet anders dan dood gaan en vuil wordt volledig losgeweekt. Vervolgens gaan we verder met professionele glasreinigers en zemen we elk vuiltje compleet weg.

Nadat wij uw ramen gereinigd hebben, blijven ze langer helder zodat u langer kunt genieten van uw ritjes.

Wij reinigen de brandstofklep met stoom intensief zodat uw handen niet meer vies worden als u gaat tanken.

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

U rijdt toch liever in een nette en verzorgde auto, nietwaar?
Maar het liefst wilt u wel iemand die aandacht aan details besteedt. En daarom kiest u voor Smart Clean.
Geen overdreven poespas; wij zorgen dat uw auto weer opgefrist wordt.
Het enige dat u hoeft te doen, is te genieten van de zorg die wij eraan besteed hebben.

Selecteer Autotype:

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd​

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.
Scroll naar boven