Clean Plus

97,00 incl. BTW

Autobekleding Laten Reinigen & Exterieur Detail

Soms wilt u net wat meer dan een gewone behandeling en mag de autobekleding ook wel een opfrisbeurt krijgen.
Of rijdt u regelmatig het hele gezin van A naar B en wordt het tijd dat er eens écht goed schoongemaakt wordt?
Dan kiest u voor Clean Plus; een dieptereiniging met stoom die alle vlekken uit uw autobekleding verwijdert en deze weer opfrist.
Want wees nou eerlijk: waarom genoegen nemen met de standaard, als u ook iets extra’s kunt krijgen?
Uw auto wordt compleet gereinigd waarbij we streven naar perfectie.
Clean Plus is de complete wasbeurt, inclusief grondige stoomreiniging van het interieur, waarbij we tot in de diepste hoeken en naden alles weer schoonmaken.
Ook gebruiken we UV-beschermingsmiddelen op harde oppervlakken aan de binnenkant en een lakbeschermer en waxbehandeling voor de buitenkant. Dit helpt de lak z’n kracht te behouden, beschermt tegen weersinvloeden en zorgt voor optimale glans.
En u hoeft er niet eens uw huis of kantoor voor uit. Wij komen gewoon naar u.

Exterieur:

Wielen zijn natuurlijk veel meer dan alleen het onderstel van uw auto. We kunnen het gerust een statement noemen die uw auto compleet maakt. Wij zorgen ervoor dat ze weer blinken.

Met stoomreiniging verwijderen we hardnekkig vuil, roet en remstof. Ook gebruiken we verschillende borstels om bij de kleinste hoekjes te komen.

Het resultaat: prachtig schone en glanzende wielen die gezien mogen worden.

Hardnekkige vlekken verwijderen vraagt om expertise. U wil graag een vlekvrije auto, maar u wil ook zeker weten dat er geen krassen of krulsporen achterblijven door het schoonmaakproces.

Daarom passen wij een stoomtechniek toe. Stoomreiniging is een veilige methode om hardnekkige vlekken als insecten, teer, straatvuil of vogelpoep te verwijderen van lak, chroom en glas.

Uw auto krijgt de zorg die het verdient: we gebruiken topkwaliteit waterless spray- en poetsreiniger voor het beste resultaat.

Deze spray poetsreiniger weekt het vuil los, waardoor we het daarna makkelijk kunnen afvegen, zonder uw auto te krassen.

Het is een milieuvriendelijke manier om uw lak weer schoon te krijgen. net zo schoon als met een hogedrukreiniger. Bovendien biedt deze poetsreiniger ook een beschermende verzegeling. Na het verwijderen van het vuil, poetsen we uw auto nogmaals handmatig voor een hoogglans en een diepe warme kleur.

Wij reinigen de brandstofklep met stoom intensief zodat uw handen niet meer vies worden als u gaat tanken.

We besteden extra aandacht aan kleine, verstopte plekken en openingen in de auto. Juist de plekken die vaak overgeslagen worden – zoals deurranden en kofferbak afdichtingen – zijn belangrijk om goed te verzorgen.

Onze professionele reinigers borstelen deze oppervlakten met onze speciale spray- en poetsreiniger voor een schone, veilige en beschermende laag.

We gaan tot het uiterste voor sprankelende en vlekkeloos schone ramen. We verwijderen insectenresten, boomsappen, vuil, nicotine aanslag en vogelpoep. Dat doen we door uw ruiten en spiegels volledig te stoomreinigen. Door de hitte van stoom kunnen bacteriën niet anders dan dood gaan en vuil wordt volledig losgeweekt. Vervolgens gaan we verder met professionele glasreinigers en zemen we elk vuiltje compleet weg.

Nadat wij uw ramen gereinigd hebben, blijven ze langer helder zodat u langer kunt genieten van uw ritjes.

Zeg maar dag tegen mossige rubbers! We gebruiken een duurzame coating om velgen, wielen en rubbers weer als nieuw te laten glanzen.

Onze dressing biedt UV-bescherming en voorkomt uitdrogen, barsten en vervaging. Het geeft een mooie, diepe, langdurige zwarte glans die gezien mag worden.

We gebruiken deze dressing ook voor rubberen deur- en raamafdichtingen waardoor ze zacht en soepel worden en zodat barsten en breken niet snel meer optreden.

Het ene product is het andere niet …Na lang onderzoek te hebben gedaan naar allerlei waxproducten voor onze behandelingen, hebben we gekozen voor Brazilian Carnauba Wax.

Deze wax is van topkwaliteit die uw lak voor minimaal een maand beschermt tegen allerlei invloeden. Het biedt een schild tegen schadelijke luchtverontreiniging, besmettingen en is enorm waterafstotend.

Deze wax staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en een diepe, warme glans.

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.

Vlekken en verborgen vuil zijn verleden tijd na onze dieptereiniging van stoelen en banken! Wij reinigen en desinfecteren uw stoelen standaard met stoom. Deze methode is zeer efficiënt en geeft een fris resultaat.

Wij geven hier de voorkeur aan, omdat we zelfs moeilijk bereikbare plekken kunnen poetsen met een hitte van maximaal 180 graden Celsius.

Het reinigen met stoom is snel en veilig; binnen een half uur is uw auto schoon en droog.

Let wel op: zwaar bevuilde stoelen en banken kunnen we niet schoonmaken met stoom. In dat geval raden we aan om te kiezen voor shamporellen.

Hierbij stomen we uw interieur, maar maken we de stoelen ook nog schoon met een extractiereiniger en een speciale shampoo voor bekleding.

Het kan dan 36 uur duren voor stoelen en banken droog zijn.

Er gaat niks boven lederen bekleding, het is een chique uitstraling en biedt net wat extra comfort. Het gaat jarenlang mee en kan een absolute een eye catcher zijn. Máár dan moet het wel de juiste verzorging krijgen. En dat doen wij graag voor u. We brengen handmatig een speciale conditioner aan, die met vitamine E een superieure voeding geeft aan het leer. Ook heeft het een UV-bescherming dat vroegtijdige veroudering en vervagen door de zon voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw lederen bekleding langdurig beschermd blijft tegen vuil, water, stof andere schadelijke invloeden. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van schone, lederen bekleding.
Wij kunnen uw interieur er weer als nieuw uit laten zien en barsten, verkleuring en vervaging voorkomen door een UV-bescherming aan te brengen. Alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. vallen onder deze behandeling. Het is een stofafstotende en diep voedende laag die kunststof onderdelen een satijnachtige glans geeft.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

Wilt u de buitenkant van uw auto grondig laten reinigen, heeft de bekleding vlekken of hangt er een naar geurtje?
Kies dan voor Clean Plus.
We stofzuigen niet alleen de binnenkant, maar passen ook een diepe stoomreiniging toe.
Stomen zorgt voor een ontsmetting van alle oppervlaktes en verzekert u van échte hygiëne.
Het resultaat: een vlekvrije auto met een frisse geur. Het lijkt net alsof uw auto uit de showroom gereden is!

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.

Scroll naar boven