Hondenpakket
Foto impressie van Hondenpakket.

Hondenhaar & Hondengeur Uit Auto Verwijderen!

Gaat uw hond regelmatig met u mee?
Waarschijnlijk wel, want ze zijn net zo gek op een autoritje als wij.
Maar waarom is hun haar zo hardnekkig en blijft die natte hondenlucht zo lang hangen?
We begrijpen al te goed dat u geen zin (en al helemaal geen tijd) heeft om hier op te zwoegen.
Maar dat hebben wij wel.
Met het hondenpakket bent u verlost van zowel de geur als alle rondzwervende haren.
We werken met de meest professionele producten en apparaten waarmee we een auto intensief kunnen reinigen.
Bij dit programma krijgt uw interieur een dieptereiniging met stoom, waarbij we elk onderdeel grondig schoonmaken.
Het grote voordeel van reinigen met stoom is dat we ook de moeilijk bereikbare plekken kunnen schoonmaken.
Daarnaast wordt het direct dankzij de temperatuur gedesinfecteerd. Een win-win dus!
Vervolgens zullen we uw stoelen en banken shamporellen en met een extractiereiniger krijgen we uw bekleding weer brandschoon.
Na het zien van het resultaat van deze poetsbeurt gaat u stiekem toch twijfelen om de hond weer mee te nemen.
Maar u weet ook: geen vlek of geur is ons te moeilijk.
U krijgt uw auto gegarandeerd haar- en geurloos terug!

Interieur:

Bij deze behandeling nemen we het interieur van uw auto eens goed onder handen. Onze stofzuiger is extreem sterk en verwijdert makkelijk al het zand, stof en vuil uit de vezels van uw tapijt en bekleding.
Door het stof uit de roosters van uw auto te verwijderen, krijgt u weer een frisse auto. Ook maken we de roosters schoon met onze stoommachine voor een brandschoon resultaat.
Zelfs de meest kleine vakjes ontkomen niet aan onze schoonmaak. Met een stofzuiger, detail kwastjes en een stoomreiniger kunnen we alle bekerhouders en andere vakken in uw auto grondig reinigen.

Veiligheidsgordels zijn een bron van bacteriën, wist u dat? Zeker als u vaak bijrijders heeft, is het schoonmaken van veiligheidsgordels aan te raden.

Wij gebruiken hete stoom om ze grondig te reinigen en ze weer op te frissen. U en uw passagiers kunt ze weer met een gerust hart gebruiken.

Een tijdrovend klusje die u beter aan ons over kunt laten: het uitborstelen van dierenhaar. Met een speciale ontharingsborstel kunnen we alle soorten dierenhaar verwijderen uit autostoelen, tapijt en andere delen van uw auto. Een haarvrije auto gegarandeerd!
Twee keer stofzuigen? Zeker! Zeker wanneer de auto intensief gebruikt wordt of als u reist met huisdieren, stofzuigen we liever een keertje extra. Zo weten we zeker dat al het vuil of haar in de auto opgezogen is.

Vlekken, verborgen vuil en nare geurtjes zijn niet meer te vinden als wij klaar zijn met deze dieptereiniging. We starten met een stoomreiniging waar we eerst alle bacteriën uit uw bekleding doden. Vervolgens gebruiken we een extractiereiniger en een speciale shampoo voor uw bekleding.

Deze superieure behandeling dringt diep door in de vezels van uw bekleding en kan het meest hardnekkige vuil verwijderen. Het is de perfecte combinatie om zwaar bevuilde stoelen en banken weer schoon en fris te krijgen.

Hou er wel rekening mee dat het 36 uur kan duren voordat stoelen en banken droog zijn.

Wij reinigen uw vuile hemelbekleding en verwijderen alle vlekken door een combinatie te gebruiken van stoom en een vlekverwijderaar. Uw hemeldak zal weer stralen!
Er gaat niks boven lederen bekleding, het is een chique uitstraling en biedt net wat extra comfort. Het gaat jarenlang mee en kan een absolute een eye catcher zijn. Máár dan moet het wel de juiste verzorging krijgen. En dat doen wij graag voor u. We brengen handmatig een speciale conditioner aan, die met vitamine E een superieure voeding geeft aan het leer. Ook heeft het een UV-bescherming dat vroegtijdige veroudering en vervagen door de zon voorkomt. Wij zorgen ervoor dat uw lederen bekleding langdurig beschermd blijft tegen vuil, water, stof andere schadelijke invloeden. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van schone, lederen bekleding.
Wij kunnen uw interieur er weer als nieuw uit laten zien en barsten, verkleuring en vervaging voorkomen door een UV-bescherming aan te brengen. Alle harde plastic delen zoals het dashboard, de middenconsole, de bekerhouder enz. vallen onder deze behandeling. Het is een stofafstotende en diep voedende laag die kunststof onderdelen een satijnachtige glans geeft.
Om de ramen te ‘wassen’, gebruiken we geen water, maar een stoomtechniek. Hiermee reinigen we de ramen op zeer grondige wijze en verwijderen we al het vuil. Gegarandeerde streepvrije beglazing!

Geuren, virussen en bacteriën krijgen geen kans meer dankzij ons desinfectiebehandeling.

We steriliseren alle oppervlakten van het interieur van de auto. Dat betekent dat we niet alleen het stuur en de handgrepen desinfecteren, maar ook de stoelen, het tapijt en de ventilatieopeningen.

We plaatsen een ULV Fogger in uw auto met een desinfectiemiddel, terwijl de airco aanstaat. Zo wordt de desinfecterende nevel door het hele systeem verspreid en komt het terecht in aircovloeistof zodat deze wordt gedesinfecteerd en uw virusvrije lucht kunt inademen.

Na deze schoonmaakbeurt kunt u de heftige luchtverfrissers of autoparfum weggooien.
Als wij klaar zijn, zult u geen haar of geur meer ontdekken.
We stofzuigen, stomen en shamporellen uw interieur voor een vlekkeloze én geurloze auto.

Selecteer Autotype:

Gekwalificeerde Detailers

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd.

Milieuvriendelijk

We wassen zoveel mogelijk zonder water en gebruiken milieuvriendelijke producten.

100% Verzekerd​

We zijn volledig verzekerd. Wilt u ons verzekerings-bewijs zien, laat het ons even weten.
Scroll naar boven